ITS Global logo

Waarom IB zo belangrijk is!

Onze missie is om het vertrouwen te versterken van stakeholders in onze opdrachtgevers betreffende de informatiebeveiliging.

Management is verantwoordelijk voor de totale informatiebeveiliging van de organisatie. Dagelijks zijn er veel berichten te lezen over hacks, ransomware, datalekken en komt waarschijnlijk de volgende vraag naar voren: hebben wij wel grip op onze informatiebeveiliging? Deels is dit binnen de organisatie ingericht maar de uitbestedingen nemen toe.

Wie kan het hele speelveld van informatiebeveiliging overzien en heeft regie? ITST-Global.com is daarvoor de ideale (gespreks) partner.

Onze methodiek
In samenwerking met de verantwoordelijke in de organisatie en leveranciers creëren wij  weer Grip op IT Security. Met behulp van het security maturity model bouwen wij samen met onze opdrachtgevers aan professionalisering van de informatiebeveiliging waarmee zij voldoen aan ISO en NEN certificeringen.

Regie op informatiebeveiliging in 3 stappen

Businesscase Regie op Informatiebeveiliging

Met Regie op Informatiebeveiliging in samenwerking met ITST:
- Worden kwetsbaarheden tijdig gesignaleerd
- Worden verantwoordelijke begeleid en aangesproken op gedrag
- Kan de organisatie aantoonbaar voldoen aan informatiebeveiliging
- Groeit informatiebeveiliging van de organisatie tactisch mee voor haar klanten, haar human capital en maatschappelijke omgeving

Neem contact met ons op

Kom een keer op de koffie en kom te weten wat we mogelijk voor u kunnen betekenen

arrow