ITS Global logo

Wij bieden ook trainingen aan

Kennis is key voor IT Security. Reden voor ITST-Global.com om in samenwerking met onze partner Maestro Academy trainingen aan te bieden op het gebied van IT Security. We vinden het als ITST-Global.com belangrijk om de (digitale) wereld een stuk veiliger te maken en trainingen bieden daar een uitstekende basis voor. Bovendien sluit het perfect aan bij ons motto – Grip op IT security!

maestro academy logo

Waarom training?

Zonder adequate kennis is het steeds lastiger om in te spelen op de actuele situaties binnen de IT Security.
We hebben in samenwerking met onze partner Maestro Academy passende trainingen geselecteerd die goed aansluiten bij de actualiteit van security.

Benieuwd welke trainingen we hebben gekozen? Bekijk ze hieronder.

Korting

Voor onze ITST-Global.com klanten en deelnemers aan ons netwerk hebben wij een aantrekkelijke korting geregeld.
Gebruik bij het boeken de code “IT Security Tilburg 2022” en betaal slechts de Maestro partnerprijs: dit loopt op tot wel 10% korting!

Dit bespaart al gauw honderden euro’s, dus vergeet de code niet te vermelden tijdens het boeken.

Goede trainingslocatie voor IT Security

De trainingen kunnen zowel bij ons in Tilburg (direct naast het Centraal Station) als online worden gehouden. De trainingslocatie in Tilburg heet Spoorzicht013 en beschikt over airconditioning, veilige Wi-Fi, een state-of-the art Smartscreen van Prowise en nog veel meer.

Privacy & Data Protection
MEER OVER DEZE TRAINING
Informatiebeveiliging voor gemeenten
MEER OVER DEZE TRAINING

CISSP

Met deze training kunt u uzelf opleiden tot een Certified Information Systems Security Professional. U doorloopt 8 belangrijke modules op het gebied van informatiebeveiliging, waardoor u niet alleen het examen haalt maar ook daadwerkelijk de kennis in de praktijk weet toe te passen.

De training is geschikt voor o.a.
Consultants information security, Security managers die zich op tactisch niveau in de organisatie bezighouden, Coördinators information security en IT-auditors

Ethical Hacking

Leer de impact van cybercrime binnen organisaties en kruip in de huid van hackers om beter te begrijpen hoe alles in elkaar zit. Middels 4 modules wordt je klaargestoomd om ethisch te kunnen hacken.

De training is geschikt voor o.a.
Iedereen die meer wilt leren over ethical hacking en managers die willen weten wat de gevaren en mogelijkheden zijn van hacking op de organisatie

Privacy & Data Protection

Met deze training wordt u op de hoogte gebracht van het privacy en data protection domein zodat u weet of en hoe u kan voldoen aan de geldende wettelijke vereisten zoals de AVG/GDPR en welke rechten en plichten er zijn voor organisaties.

De training is geschikt voor o.a.
Aankomend privacyfunctionarissen,Medewerkers in een call center, helpdesk of administratieve afdeling, Accountants en Financieel professionals

Informatiebeveiliging voor gemeenten

Informatiebeveiliging is cruciaal voor gemeenten. Het is een dynamische omgeving waar snel veel wijzigingen plaatsvinden, waardoor het van belang is goed op de hoogte te zijn van de stand van zaken. Daar is deze training uitermate geschikt voor!

De training is geschikt voor o.a.
Security managers, Security coördinatoren, IT managers, IT auditors, Consultants, Systeem- en netwerkbeheerders, Functionarissen Gegevensbescherming (FG), Privacy Officers, Beheerders basisregistratie, Beveiligingsbeheerders GBA of beveiligingsfunctionarissen PUN/RR

Neem contact met ons op

Kom een keer op de koffie en kom te weten wat we mogelijk voor u kunnen betekenen

arrow