ITS Global logo

Wat ons uniek maakt

ITST-Global.com is uniek in zijn full-service benadering. Met achtergrond in zowel software engineering als informatiebeveiliging, begeleiden wij organisaties bij het realiseren van een veilige en verantwoorde IT-omgeving. Wij detecteren de problemen en lossen het desgewenst samen met u op. Door deze efficiënte manier van werken zet u in korte tijd een streep door IT-gerelateerde risico’s.

Joint venture

ITST-Global.com is in 2021 opgericht door Ad Hendrikx en Frans Pijnenborg als joint venture tussen DPO Partner en 1Optic.

Onze missie

Continue blijven leren om vulnerabilities tijdig te signaleren.

blog banner itsecurity tilburg

Kantoor van ITST-Global.com aan de Spoorlaan te Tilburg.

Harness the power of raw data

1Optic

1Optic is een dynamisch ICT-bedrijf in Tilburg die data gerelateerde software oplossingen levert. We ontwikkelen de open-source software zelf en bieden een compleet dataplatform aan  voor dataverzameling, dataverwerking, data science en kunnen dit bijvoorbeeld ook visualiseren in dashboards.

Wij gaan voor duurzame, lange-termijn relaties met onze klanten waarbij we onze klanten in staat stellen meer uit hun data te halen op een verantwoorde en veilige manier.

linked-in logo
dpo-partner-logo

Het versterken van vertrouwen

DPO Partner

Op de waarde van vertrouwen, ambieert DPO Partner het functioneren van organisaties te versterken. Privacy en IB vormen een waardevol goed voor iedere organisatie. DPO Partner heeft zich daar in gespecialiseerd om een waardevolle gesprekspartner te zijn.

Voor het beschermen van persoonsgegevens werken wij met pragmatische maatregelen die noodzakelijk (AVG) en lean zijn voor de betrokkene en de organisatie.

linked-in logo

Neem contact met ons op

Kom een keer op de koffie en kom te weten wat we mogelijk voor u kunnen betekenen

arrow