ITS Global logo

Bij twijfel, ga voor zekerheid

Wat is de impact van de Covid-19 maatregelen op uw organisatie? Er worden mogelijk in eens andere werkzaamheden van u gevraagd wat improvisatie vermogen vraagt om u onderneming in beweging te houden.

Dat kan behoorlijk lastig zijn als daarbij de financiƫle impact voor uw organisatie hoog is. Hopelijk heeft u mensen om u heen die bedrijfskundig advies geven hoe te handelen in deze hectiek. Uw accountant; om te onderzoeken welke overheidsmaatregelen voor uw bedrijf van toepassing zijn en welke voorwaarden daarvoor gelden. Collega leidinggevende; waarmee u samen dagelijks inventariseert en bijstuurt om het bedrijf operationeel te houden.

Ik kan mij voorstellen dat uw aandacht in deze tijd niet direct uitgaat naar het beschermen van persoonsgegevens. Van uw klanten of van uw medewerkers bijvoorbeeld. Toch verwerkt u veel data of worden op nieuwe wijze persoonsgegevens gedeeld met uw opdrachtgevers of leveranciers om zaken direct op te pakken. Maar mag dit, schaadt dit niet uw klanten of medewerkers of wat doet dit met de reputatie van uw organisatie?

Begrijpelijk dat u soms twijfelt in deze hectiek. En bij die twijfel, neem contact met mij op om meer zekerheid te krijgen over uw dilemma.

Ik ben direct bereikbaar voor u om samen deze tijd door te komen.

Neem contact met ons op

Kom een keer op de koffie en kom te weten wat we mogelijk voor u kunnen betekenen

arrow