ITS Global logo

Cybercriminaliteit voorkomen? Wij geven 10 gratis security consults weg!

Omdat cybercriminaliteit in een rap tempo toeneemt, willen wij ons steentje bijdragen aan een veiligere maatschappij. Wij geven daarom geheel gratis 10 security consults weg!

ITST-Global.com gelooft er in dat voorkomen beter is dan genezen. Wij zijn daarom gespecialiseerd in het uitvoeren van preventieve, onafhankelijke vulnerability scans op IT-infrastructuren. Met behulp van de gratis security consult kan je ernstige gevolgen van cybercriminaliteit voorkomen.

Gratis security consult winnen?
Via de onderstaande link kun je je inschrijven op onze free trial. De trial stopt na 14 dagen vanzelf en wordt niet automatisch verlengd. De trial geeft direct inzicht in de interne en externe IT-security van de organisatie. Het is mogelijk om binnen 14 dagen 20 interne IP-adressen te scannen en 2 externe IP-adressen. De eerste 10 die zich inschrijven voor de free trial krijgen het aanvullende security consult er gratis bij.

De database van de vulnerability scan is altijd up-to-date en herkent onregelmatigheden in alle soorten en maten. De IT-systemen van jouw organisatie zullen op meer dan 84.000 kwetsbaarheden worden getest. Doordat de scan geautomatiseerd en op afstand wordt uitgevoerd, is het mogelijk de scan op gewenste frequentie in te stellen. Zo blijf jij potentiële hackers altijd een stap voor.

Onze scan is ontwikkeld om de gaten op te sporen welke gebruikt worden om tot het netwerk binnen te dringen. Met het gratis aanvullende advies van onze security consultant wordt er inzicht gegeven in de juiste te nemen maatregelen om deze gaten te dichten.

Meld je nu aan voor de free trial op https://scan.itsecuritytilburg.nl/ en maak automatisch kans op een gratis aanvullend security consult!

Meer weten over ITST-Global.com?
Bekijk onze Webinar en leer meer over ITST-Global.com en hoe de scan werkt: https://www.youtube.com/watch?v=lmm8arhbIuM

Of neem contact met ons op via 013 – 720 1172

Neem contact met ons op

Kom een keer op de koffie en kom te weten wat we mogelijk voor u kunnen betekenen

arrow